Ollako vaiko eikö? – DevilDriverin Dez Fafara puhuu Coal Chamberin nykytilasta

Dez Fafara on järjestellyt arvomaailmaansa.

Dez Fafara

2000-luvun taitteen nu-metal-buumin kärkijoukoissa viihtynyt Coal Chamber laittoi pillit pussiin vuonna 2003 – vain palatakseen kehiin vuonna 2011 ja julkaistakseen Rivals-albumin vuonna 2015.

Bändin keulakuva Dez Fafara on tehnyt DevilDriverin kanssa uraa jo yli 15 vuoden ajan, ja mies vakuuttelee valtaosan energiastaan kohdistuvan nimenomaan DevilDriverin kanssa puuhasteluun.

– Toivoisin olevani se tyyppi joka voisi sanoa ”oi, totta kai palaamme!”. Antaisin samalla faneille hieman toivonkipinää, Fafara kertoo Scars and Guitars -podcastille.

– Vittu, minä olen kuitenkin realisti ja elämä on lyhyt. Yksi syy sille, että pidin viime vuoden vapaata oli, että saatoin hautaani kaksi vanhaa ystävääni. Tajusin, että elämä on lyhyt, joten vetäydyin pois kiertue-elämästä ja vietin aikaa perheeni kanssa.

– Tarkoituksenani oli miettiä asioita uusiksi ja yksi osa tätä prosessia oli Coal Chamberin kohtalo. Meillä on levydiili ja kaikenlaista kamaa valmiina, joten kysyin muilta, missä mennään. Rumpali sanoi, että rakentaa mieluummin taloja ja kitaristini sanoi, että asuu mieluummin vanhempiensa kanssa. Joten vitut tästä, vedän hommia DevilDriverin kanssa ja teen siinä samalla Coal Chamberille biisejä.

Pääset kuuntelemaan parikymmenminuuttisen lähetyksen täältä.