Omnium Gatherum- ja To/Die/For-kytkyinen The Boogie Mooses vaalii 70-luvun raskaan rockin perintöä – katso North Star Pariah -video

Kappale löytyy 2.9. ilmestyvältä ep-levyltä.

29.08.2022

Kouvolalainen The Boogie Mooses, jonka miehistöllä on kytkyjä muun muassa Omnium Gatherumiin, To/Die/Foriin ja Mercury Circleen, julkaisee 2. syyskuuta 1970-lukulaisen raskaan rockin suuntaan kumartavan Boogie Syndicate -ep:n.

Levyltä on tänään julkaistu single North Star Pariah videoineen päivineen. Biisintekijä ja kitaristi Joonas Koto sanoo kappaleen edustavan yhtyeen synkempää ja raskaampaa laitaa ja sen jäljet johtavat Ronnie James Dion aikaisen Black Sabbathin maisemiin.

”Vaikka biisi starttaa ’Cold wind blows again tonight’ -lainilla, kuvattiin videota kesähelteessä täydessä nahkatakkivarustuksessa Sippolan perämettissä sijaitsevalla hiekkakuopalla. Sieltä löytyi valtavan kokoisia suden jälkiä ja myös lepakot alkoivat viuhumaan päiden yläpuolella heti, kun valot laitettiin loistamaan. Mukana on siis myös vanhaa kunnon hevisymboliikkaa!” Koto kommentoi.

Lisää luettavaa