Onslaughtin pitkäaikainen solisti sai tarpeekseen musiikkibisneksestä – Sy Keeler jätti bändin

Onslaught koki pahan kolauksen.

29.04.2020

Vuosina 1986-1988 ja 2004-2020 brittiläisessä Onslaughtissa laulanut Sy Keeler (kuvassa keskellä) on päättänyt jättää bändin.

Syyksi kerrotaan yksinkertaisesti tämän päivän musiikkibisneksen sietämättömyys:

”Surullisina ilmoitamme, että Sy Keeler jättää paikkansa Onslaughtin laulajana. Tämän päivän musiikkibisneksen luonteesta johtuen jotkut asiat eivät yksinkertaisesti ole siedettäviä vuodesta toiseen, joten Sy on päättänyt tehdä erilaisen uravalinnan.”

”Haluamme toivottaa Sy’lle ja hänen perheelleen pelkkää hyvää tällä uudella matkalla, ja haluamme antaa suuret kiitokset hänen huikeasta laulupanoksestaan bändissä vuosien ajalta.”

”Olemme jakaneet monia mahtavia kokemuksia, tehneet muutamia todella siistejä levyjä ja soittaneet mahtavia keikkoja ympäri maailman, mutta valitettavasti mikään ei kestä ikuisesti, ja mikä ei tapa meitä bändinä, tekee meistä vain vahvempia. Toivotaan, että Sy tulee tekemään muutamia yllätysvierailuja tulevaisuudessa!”

Thrash metalia soittavan Onslaughtin viimeisimmästä singlestä A Perfect Day to Die on aikaa noin vuosi ja meno kuulosti sillä tältä:

Lisää luettavaa