Oranssi Pazuzu vie takaisin kohti luonnon kiertokulkua – uuden ep-levyn kappaleet nyt kuunneltavissa

10.04.2017

Viimeisimmällä Värähtelijä-levyllään kriitikot ja kuulijat hypnotisoinut Oranssi Pazuzu julkaisee paitsi vanhoista levyistään vinyyliuusintapainoksia, myös uutta ja ennen julkaisematonta materiaalia.

Ensimmäinen uusi ep Kevät/Värimyrsky sisältää nimensä mukaisesti kaksi aiemmin julkaisematonta kappaletta. Kevät on Valonielun sessioissa 2013 syntynyt kuusiminuuttinen eepos ja yhdeksänminuuttinen Värimyrsky vieläkin vanhempaa perua. Kevät/Värimyrsky julkaistaan 10″-vinyylipainoksena, jota myydään yhtyeen keikoilla, sekä digitaalisesti. Molemmat kappaleet ovat nyt ennakkoon kuunneltavissa Loudwiren sivuilla.

Kevät on hyvin karu ja surumielinen doom-kappale, jossa hukutaan järveen painavan taakan vuoksi. Lyriikat kirjoitti [ex-kitaristi] Moit ja se edustaa sen ajan erilaisempaa soundiamme. Kappale ei tätä ennen vain löytänyt oikeaa paikkaansa, vaikka pidämmekin siitä kovasti”, kuvailee yhtye Loudwiressa.

Värimyrsky taas kertoo siitä pettymyksen tunteesta, joka saa haluamaan takaisin luonnon kiertokulkuun. Jättämään mielesi susien revittäväksi ja antamaan nesteiden valua maahan synnyttämään elämää, jolla on suurempi merkitys.”

Oranssi Pazuzu aikoo julkaista myös toisen uuden ep:n, Farmakologinen, myöhemmin kuluvana vuonna. Kevät/Värimyrsky -ep:n voit puolestaan kuunnella täällä.

Lisää luettavaa