”Osoittakaa hieman kunnioitusta ja toivokaa, että hän tulee kuntoon” – Kreator-nokkamies kommentoi Cannibal Corpse -kitaristin episodia

Mille Petrozza harmittelee nettikirjoittelun lynkkausmentaliteettia.

26.12.2018

Kreator-nokkamies Mille Petrozza vieraili hiljattain Hatebreed-mies Jamey Jastan radio-ohjelmassa ja keskusteli kääntyi jossain vaiheessa Petrozzan tuntemaan Cannibal Corpse -kitaristi Pat O’Brieniin, joka joutui hiljattain vaikeuksiin virkavallan kanssa varsin hämärissä olosuhteissa. Sekavassa tilassa olleen kitaristin kotoa löydettiin myös valtava asearsenaali.

”Tiesin, että Patilla oli pieni pakkomielle aseista. Hän kertoi siitä minulle, mutta se on hänen… Se tekee hänet onnelliseksi”, Petrozza totesi.

”En tiedä, mistä siinä on kyse. Tiedän vain, että hän tykkää juoda ja juodessaan joutuu usein vaikeuksiin. Toivon ettei kyse ole mistään muusta, eikä hän ole esimerkiksi sotkeutunut muihin aineisiin.”

Mille myös harmitteli sitä, miten kommenttipalstoilla hyökätään heti verenhimoisesti kimppuun, kun julkisuudesta tutulla henkilöllä menee huonosti tai sattuu jotain vastaavia välikohtauksia.

”Heti, kun jotain tällaista tapahtuu, ihmiset menevät nettiin nauramaan, että katsokaa nyt tätä kaveria. Ihmiset haluavat nähdä sinun kompastuvan ja kaatuvan. Ja vaikka he rakastaisivatkin musiikkiaksi, niin silti: ’Hah! Katsokaa nyt tuota’. Haistakaa vittu! Miehellä on ongelmia, osoittakaa hieman kunnioitusta ja toivokaa, että hän tulee kuntoon. Hän on kuitenkin yksi parhaista death metal -kitaristeista, ellei yksi parhaista metallikitaristeista maailmassa. Toivokaamme siis parasta”, Petrozza jyrähtää.

”Hän tarvitsee apua, mitä ikinä hän sitten tekikään. Sitä paitsi koko jutussa ei ole mitään järkeä. Miten joku murtautuu jonkun toisen asuntoon sillä aikaa, kun hänen oma asuntonsa on tulessa tyyliin kahden korttelin päässä? Se osoittaa, miten hullu kuvio on eikä hänellä ollut mitään hallintaa siitä. Tuskin hän halusi tehdä mitään pahaa. Toivottavasti Floridan oikeuslaitos näkee tämän ja antaa hänelle mahdollisuuden parantua.”

”Kuten sanoin, tiesin hänen olevan hieman omituinen, mutta en tuolla tavalla. Kaikki me olemme hieman omituisia. Mutta Pat… Hän on mitä lämpimin kaveri.”

https://soundcloud.com/jameyjasta/episode-413-mille-petrozza

Lisää luettavaa