Oulun North of Hell -festarin ohjelmistossa muutoksia – Napalm Death ja Vader lisätty kattaukseen

Opeth ja Cult of Luna ovat siirtäneet esiintymisensä ensi vuoteen.

03.06.2021

Ensimmäistä North of Hell -festivaalia juhlitaan Oulun Kuusisaaressa 13.-14. elokuuta. Ohjelmistoon on nyt tullut täydennyksiä sekä valitettavasti myös muutama peruuntuminen. Opeth ja Cult of Luna ovat siirtäneet esiintymisensä ensi vuoteen, mutta mukaan kattaukseen on lisätty Napalm Death sekä Vader. Molemmille festaripäiville on lisäksi tulossa yhdet ulkomaalaisvahvistukset lisää, mutta nämä julkistetaan myöhemmin.

”Toteutuakseen tapahtuma on tarvinnut muutoksia, ja olemmekin tehneet niiden eteen töitä hartiavoimin. Olemme tyytyväisiä siihen lopputulokseen, mihin olemme päässeet tässä hallitsevassa maailmantilanteessa”. kommentoi promoottori Teemu Mäntysaari.

”Uskomme vankasti, että vuoden hiljaisuuden jälkeen tämän tyyliselle tapahtumalle olisi kysyntää, ja jokainen toteutunut tapahtuma on tärkeää koko alalle, tuo iloa kansalle sekä antaa pitkän tauon jälkeen mahdollisuuden alan työntekijöille alkaa päästä vaikean ajan jälkeen takaisin jaloilleen. Siksi koemme velvollisuudeksemme tehdä kaikkemme sen eteen, että tapahtuma tulisi tapahtumaan. Samaan aikaan olemme tehneet myös työtä vuoden 2022 tapahtuman eteen, ja se rakentuu hyvää vauhtia.”

Tämän kesän North of Hell -kattaus näyttää nyt seuraavalta:

Perjantai 13.8.: Hypocrisy, Leprous, Vader, Municipal Waste, Wolfheart, Dawn of Solace, One Morning Left, Resolution 13

Lauantai 14.8.: Napalm Death, Zeal & Ardor, Unearth, Cyhra, Beneath My Feet, Rotten Sound, S-Tool, Khroma, Chronoform, Oceanhoarse

Lisää luettavaa