Ozzy Osbourne antoi päivityksen terveydentilastaan – käyttää toipilasaikansa uusien biisien työstämiseen

Osbournen mukaan oli todella lähellä, ettei hän halvaantunut viime kevään onnettomuudessa.

Ozzy Osbourne joutui lykkäämään kaikki kuluvan vuoden keikkapäivänsä ensi vuoteen saakka kompastuttuaan tammikuussa kotonaan yöllisellä vessareissulla niin pahasti, että joutui leikkauspöydälle. Rolling Stone -lehti kyseli pimeyden prinssin kuulumisia ja tämä kertoi toipumisen olevan tuskallisen hidasta, mutta toivoo kuitenkin olevansa ensi vuoden alussa jo siinä kunnossa, että voi palata No More Tour 2 -kiertueelle.

”Ensimmäiset nelisen kuukautta oli yhtä tuskaa. En ole koskaan elämässäni kokenut sellaista kärsimystä. Se oli kamalaa. Käyn liikunta- ja toimintaterapiassa, mutta toipuminen on todella hidasta ja heidän mukaansa se vie ainakin vuoden. Toivon, että olen ok ja valmis tammikuuhun mennessä. Pidän todella sormiani ristissä”, Osbourne toteaa.

Osbournen mukaan varsinkin sairaalassa vietetty aika oli äärimmäisen vaikeaa, koska laulaja tunsi olonsa niin avuttomaksi.

”Tarvitsin saattajaa käydäkseni kusella ja hoitajia valvomassa kaikki päivät ja yöt. Ylipäänsä sairaalassa oleminen riittää tekemään hulluksi. Luojan kiitos etten halvaantunut siinä onnettomuudessa. Siinä tapauksessa en olisi nyt tässä – olisin hypännyt katolta. Tai siis kierinyt sieltä alas.”

Osbourne sanoo viettävänsä toipilasaikansa terapian ohessa dokumentteja katsellen ja uutta musiikkia tehden. Hän sanoo tänä aikana äänittäneensä aihiot noin yhdeksään biisiin ja vitsailee antavansa tulevalle levylle nimeksi Recuperation eli parantuminen.

”Masentavinta on pohtia, tulenko koskaan enää kävelemään kunnolla tai pystynkä koskaan enää esiintymään. Mutta totesin, että jos vaan makaan ja katselen World at Waria uudestaan ja uudestaan, en saa mitään aikaiseksi. Niinpä sitä tekee mitä voi ihan vaan tekemisen vuoksi. Mutta juuri nyt en usko, että pystyisin tekemään rokkikeikkaa. Jaksaisin sanoa ’Terve’ ja se olisi siinä.”

Ozzy Osbournen on tarkoitus konsertoida Helsingin Hartwall-areenalla 20. helmikuuta. Toivokaamme siis, että miekkonen saa itsensä kiertuekuntoon suunnitelmiensa mukaan!