Ozzy Osbournen kitaristina tutuksi tulleelta Gus G:ltä uusi soolokiekko – näin kulkee sen ensimmäinen single

Kreikkalainen kitaravirtuoosi julkaisee neljännen sooloalbuminsa.

Ozzy Osbournen bändissä mainetta ja arvostusta kahminut Firewind-kitaristi Gus G. (alias Konstantinos ”Kostas” Karamitroudis) on tehnyt myös soolouraa, minkä tuloksena on syntynyt kolme soittoteknisesti korkealaatuista albumia.

Gus G:n neljäs kiekko Fearless ilmestyy 20. huhtikuuta, ja se on jo toinen albumi sitten vuoden 2013, jolloin Gus teki paluun soolohommien pariin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Kitaristin ohella uudella levyllä vaikuttavat myös laulaja-basisti Dennis Ward (Unisonic, Pink Cream 69…) sekä rumpali Will Hunt (Evanescence, ex- Black Label Society).

– Dennis ja minä olemme tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan, ja hän tuotti myös Firewindin Immortals-levyn (2017). Olemme samalla musiikillisella aaltopituudella ja yksinkertaisesti jatkoimme yhteistyötä Firewind-tuotantojen jälkeen, Gus G. selventää.

– Lähetin hänelle uusien biisien demoja, ja kun materiaalia oli tarpeeksi, rupesimme etsimään laulajaa. Dennis ehdotti, että nauhoittaisimme albumin triona. Monet eivät käsitä, että Dennis ei ole ainoastaan briljantti biisintekijä, basisti ja tuottaja, vaan myös loistava laulaja. Suostuin hänen ehdotukseensa, koska tämä tulisi eroamaan todella paljon kaikesta siitä, mitä olen tehnyt aiemmin.

YouTube video

Lisää luettavaa