”Pää pois pilvistä, kusipää” – Anselmo näyttää rokkikukoille keskisormea ja ylistää Lemmyä, Dioa ja Black Sabbathia

Anselmo-setä käväisi kertomassa värikkäitä tarinoitaan Kentuckyssa yleisölle avoimessa keskustelutilaisuudessa. Keskustelun aikana hän kertoi, mikä erottaa todelliset rocksuuruudet niistä superstaroista, jotka luulevat itsestään liikoja.

– Tunsin Lemmyn, tunsin Ronnie James Dion, tunsin Ozzy Osbournen sekä Tony Iommin ja Geezer Butlerin. Olen hengaillut ja viettänyt aikaa kaikkien kanssa. Ja voin sanoa, että kaikki he olivat ja ovat maailman mukavimpia ihmisiä. Todella jalat maassa olevia tyyppejä.

– Siksi en pidä tyypeistä, jotka elvistelevät ympäriinsä. Ai kirjoitit biisin, entä sitten? Jokainen pystyy siihen. Mutta kävelepä 10 askelta jonkun toisen kengissä. Pää pois pilvistä, kusipää.

– Joten hyvät naiset ja herrat: kun seuraavan kerran joku asennevammainen rokkikukko astelee ohi, näyttäkää hänelle keskisormea meikäläisen puolesta. Koska vaatii oikeasti paljon olla mukava ihmisille, kusipäänä oleminen on helppoa. Ihmisiä pitää oikeasti kuunnella ja heille pitää jutella kasvokkain. Aitous on vitun tärkeää. Samoin netin kommenttiketjuissa nimimerkillä tai nimettöminä huutelevat ovat paskahousuja, Anselmo julistaa.

Vaikka Anselmon puheista tuleekin olo, että nyt taitaa pata hieman soimata kattilaa, niin miekko haastelee myös ihan asiaakin.