Phil Anselmon Superjoint tekee sittenkin uuden albumin – ilman kovia huumeita

Nimensä Superjoint Ritualista pelkäksi Superjointiksi lyhentänyt yhdysvaltalainen sludgebändi heräsi kymmenen vuotta kestäneestä horroksestaan kaksi vuotta sitten, ja on nyt valmistelemassa uutta levyä. Kiekon nimeksi on annettu Caught Up in the Gears of Application, ja sen on tarkoitus ilmestyä Phil Anselmon Housecore-lafkan kautta jossain vaiheessa kuluvaa vuotta.

Anselmo kertoi Full Metal Jackien haastattelussa ”muistojaan” 2000-luvun alun Superjoint Ritual -vuosistaan.

– En muista Superjointin alkuvuosista kuin pieniä väläyksiä sieltä täältä. Olin niin vitun sekaisin kovista huumeista, ja vedin tietysti myös liikaa viinaa. Nykyisin käytän kohtuudella olutta ja valkkaria, ja jokainen meistä on niin paljon selvempi tänä päivänä, Anselmo vakuuttelee.

– Mehän olemme veteraaneja nykyisin. Olemme nähneet toistemme huonoimmat ajat yhdessä, ja tämä porukka – erityisesti Jimmy Bower ja Kevin Bond – tukivat päätöstäni, kun päätin laittaa bändin aikoinaan jäihin. Me kaikki jätimme kovat huumeet samoihin aikoihin, joten uskon, että me kyllä tiedämme, mitä olemme tekemässä.

– Nyt bändi pyörii puhtaalta pohjalta, ja hommassa on mukana tuoretta verta. Homma tuntuu taas todella mukavalta, ja eikös sen pitäisi olla koko jutun pointti?

Lisää luettavaa