Paul Bostaphin mukaan hänen uusi projektinsa Kerry Kingin kanssa ”kuulostaa Slayeriltä olematta kuitenkaan Slayeriä”

Kerry King ei muuta biisinkirjoitustapaansa.

27.08.2020

Legendaarisesta Slayeristä tuttu kitaristi Kerry King (kuvassa oikealla) on käyttänyt bändin lopettamisesta aiheutuneen luppoajan hyödykseen kirjoittamalla materiaalia sooloalbumilleen.

Tulevan soololevyn muiden muusikoiden henkilöllisyydet ovat olleet ainoastaan arvailujen varassa, mutta nyt Slayerin rumpalina tutuksi tullut Paul Bostaph myönsi olevansa osa Kingin uutta projektia:

”Sanotaanko niin, että Kerry kirjoittaa mitä kirjoittaa. Tuleeko siitä rocklevy? Ei. Tuleeko se olemaan sitä, mitä ihmiset haluavat kuulla? Kyllä. Tuleeko se olemaan sitä, mitä kuulijat odottavat? Kyllä”, Bostaph kertoi australialaisen Riff Crew’n haastattelussa.

”Se ei tule olemaan vanhan kierrätystä… Kama kuulostaa Slayeriltä olematta kuitenkaan Slayeriä – mutta ei mitenkään tarkoituksellisesti. Tarkoitan, että Kerry on kirjoittanut Slayerille kappaleita koko uransa, ja hänellä on oma tyylinsä, joka ei muutu vaikka bändi on loppunut.”

Kuten King on aiemmin maininnut, materiaalia syntyy kovaa tahtia:

”Kerry on juuri nyt liekeissä”, Bostaph vakuuttelee. ”Voin vain sanoa, että mikäli pidät raskaasta musiikista ja Slayeristä, tulet pitämään myös tästä. Bändi ei tule kuitenkaan olemaan Slayer, koska Slayer on ohi. He jäivät eläkkeelle.”

Riff Crew’n puolitoistatuntinen jakso on katsottavissa alta:

Lisää luettavaa