Pimeydenpalvonta ja pahan sanoman levittäminen jatkuu – kreikkalainen veteraaniyhtye Varathron tarjoaa trailerin uudelta albumilta

28.01.2018

Necromantian ja Rotting Christin kanssa kreikkalaisen black metalin veteraanistatusta nauttiva Varathron valmistautuu kuudennen kokopitkän levynsä julkaisuun.

His Majesty at the Swampin kaltaisella mustan metallin klassikolla levytysuransa vuonna 1993 avannut yhtye on nimennyt uuden albuminsa Patriarchs of Eviliksi, eikä 27. huhtikuuta ilmestyvä manaus tuo liikoja muutoksia bändille tutuksi tulleeseen soundimaailmaan:

– On tullut aika esitellä uusi opuksemme Patriarchs of Evil. Epäpyhän seurakuntamme syntinen ehtoollinen vie sinun astraalimatkalle toisiin ulottuvuuksiin – herättäen esiin sävyt vanhasta tuotannostamme, ainoa alkuperäisjäsen Stefan Necroabyssious hehkuttaa.

– Tämä albumi on yksi hienoimmista teoksistamme. Lupaamme todella raskasta, jumalaapilkkaavaa ja uniikkia mestariteosta, jolla minä teen urani parhaan laulusuorituksen. Uljaita riffejä, syvällisiä melodioita ja jämäkkä rytmiryhmä; tämä on todellinen synkkä testamentti.

– Varathron on levittänyt välimerellistä ruttoa ylpeänä aina vuodesta 1988. 30 vuotta on kulunut, ja me jatkamme pimeydenpalvontaa sekä pahan sanan levittämistä.

Lisää luettavaa