”Pitäkää seksuaalisuutenne lukkojen takana!” Ted Nugent heittää verbaalipökäleen Pride-kuukautta kohti

Ted-setä tarjoilee höyryävän täyslaidallisen.

09.06.2024

Yhdysvaltalainen veteraanirokkari Ted Nugent on tullut tunnetuksi kärkevistä kannanotoistaan ja värikkäistä mielipiteistään milloin minkäkin ajankohtaisen aiheen tiimoilta. Erityisesti koronapandemian ollessa uutisten kuumin peruna nousi otsikoihin myös Nugent, jonka mielestä kyseessä ei ollut tavallista nuhakuumetta kummempi pöpö saati pandemia. Myöhemmin mies sairastui tartuntaan itse, ja kertoi arvelleensa noutajan tulevan.

Tämänkertaisen katsauksen päivänpolttaviin puheenaiheisiin hän tarjosi Youtube-kanavallaan The Nightly Nuge -sarjansa uusimmassa jaksossa, jossa hän pui yhdessä juontajaparinsa Keith Markin kanssa muun muassa metsästystä, musiikkia ja meneillään olevaa Pride-kuukautta. Voit katsoa jakson jutun lopusta.

Mark kertoi Nugentille, että yksitoista NFL-joukkuetta [Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga] on kieltäytynyt osallistumasta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia tukevan Pride-kuukauden viettoon. Tämä kirvoitti Nugentin haltioituneeseen huutoon.

– Halleluja!

– Jos olet homo, niin totuus on, että ketään ei kiinnosta. Me haluamme vain tietää, oletko rehellinen? Ilmestytkö paikalle ajallaan? Annatko kaikkesi sille, että yrität parhaasi? Voivatko perheesi, ystäväsi ja kanssakansalaisesi luottaa sinuun?

– Ketään ei kiinnosta, mitä seksuaaliset mieltymyksesi mahdollisesti ovat suljettujen ovien takana. Toivomme, että pidätte sen siellä suljettujen ovien takana.

– Miksi seksuaalisuus olisi jokin ylpeyden aihe, ellei sinulla ole piilotettuja tarkoitusperiä kuten drag queeneilla, jotka twerkkaavat lihavien miesten sukupuolielimiä vasten samalla kun lapset laulavat “se ei nuole itse itseään?” Oletko tuollaisesta ylpeä? En usko.

Lisää luettavaa