Pitkäaikainen Eyehategod-kitaristi kertoo, miksei häntä nähdä bändin keikoilla – ”Täällä minua todella tarvitaan”

Brian Patton jättäytyi pois kiertueelta perhesyistä.

Eyehategod on kiertänyt viime aikoina nelimiehisenä ilman pitkäaikaista kitaristiaan Brian Pattonia (kuvassa oikeassa laidassa). Yhtye aloittaa tänään Pohjois-Amerikan-kiertueen Black Label Societyn ja Corrosion of Conformityn kanssa eikä Pattonia nähdä vieläkään lavalla.

Blabbermouth uutisoi Pattonin julkaisemasta tiedotteesta, jossa kitaristi kertoo syyn kiertue-elämästä vetäytymiselleen. Lyhyesti tiivistettynä hän haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

”Keikkailu ja perheen luota lähteminen alkoi tulla vaikeaksi kun tyttäreni syntyi. Kun poikani syntyi, lähdin taas kuusi viikkoa kestäneelle rundille. Minun poissaollessani molemmilla lapsillani ilmeni vakavia terveysongelmia. Koska kiertueaikataulumme alkoi tulla kiireisemmäksi ja kiireisemmäksi, katsoin parhaaksi astua sivuun”, Patton toteaa.

”Päätökseni sinetöi aiemmin tänä vuonna tehty vierailu vaimoni vanhempien luokse. Tuli selväksi, että appivanhempieni terveys oli rapistumassa nopeasti ja he tarvitsivat apuamme. Niinpä olemme muuttaneet Pohjois-Carolinaan hoitaaksemme heitä täyspäiväisesti.”

”Uskokaa minua, kun sanon, että tämä on ollut yksi vaikeimmista päätöksistä, minkä olen joutunut tekemään. Olen ollut bändissä 25 vuotta – yli puolet elämästäni – joten tulen kaipaamaan keikkoja todella. Kaipaan niitä jo nyt. Mutta haluan olla kotona perheeni luona ja täällä minua todella tarvitaan.”