Progemetalliyhtye Riverside kasvoi jälleen triosta kvartetiksi – ”Hän auttoi meidät traagisen menetyksen yli”

Kiertuekitaristi Maciej Mellerin pesti yhtyeen riveissä vakiintui.

06.02.2020

Kun progemetallibändi Riversiden kitaristi ja perustajajäsen Piotr Grudziński menehtyi sydänkohtaukseen vuonna 2016, jatkoi puolalaisyhtye triona. Kiertueilla yhtye on esiintynyt sessiomuusikko Maciej Mellerin kanssa. Nyt laulaja-basisti Mariusz Duda, kiipparisti Michał Łapaj ja rumpali Piotr Kozieradzki tiedottavat, että Melleristä on tehty bändin vakituinen jäsen ja yhtye on jälleen virallisesti nelimiehinen.

”Hän on ollut kanssamme yli kolme vuotta. Hän auttoi meidät traagisen menetyksen yli ja hänen ansiostaan meistä on vuosi vuodelta tullut parempi ja parempi livebändi. Hän on ystävämme ja veljemme”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

”On yksi asia olla hyvä kitaristi ja rakastaa musiikkia, mutta on kokonaan toinen juttu istua joukkoomme persoonallisuuden, nöyryyden ja vaatimattomuuden puolesta, mutta Maciej täyttää nämä kaikki kriteerit ja olemme onnellisia, että hän haluaa jatkaa tätä matkaa kanssamme.”

Edellisen Wasteland-albuminsa Duda, Łapaj ja Kozieradzki tekivät siis triona vuonna 2018, koska eivät olleet vielä valmiita toivottamaan ketään ulkopuolista perheeseensä. Seuraavaa levyä lähdetään työstämään Mellerin kanssa heti kevään kiertueen jälkeen.

”Grudziński tulee aina olemaan sydämissämme, rakastamme häntä emmekä koskaan unohda häntä. Mutta meidän täytyy jatkaa eteenpäin. Olemme matkalla ja meitä odotetaan. Vielä on paljon luotavaa jäljellä tässä elämässä, paljon nähtävää, opittavaa, pelastettavaa”, yhtye toteaa.

YouTube video

Lisää luettavaa