Puolan kovimpiin kuuluvan Haten rumpali lähti kävelemään – uuden tykittelijän soittovideo katsottavissa

Haten rumpalinvaihdos sujui sopuisissa merkeissä.

11.06.2020

Väkevän Auric Gates of Veles -albuminsa viime vuonna julkaissut black/death-yhtye Hate ilmoitti jatkavansa ilman viimeisellä kolmella levyllä rumpuja soittanutta Paweł ”Pavulon” Jaroszewicziä.

Tilalle löytyi pienehköissä Neolithin ja Redemptorin kaltaisissa bändeissä soittanut Daniel ”Nar-Sil” Rutkowski (kuvassa).

”Viimeiset pari vuotta olivat minulle vaikeita armottomien työaikataulujen vuoksi, mikä johti lopulta uupumukseen ja lopulta jopa terveysongelmiin, erityisesti ranteideni osalta”, Pavulon tiedottaa eronsa syistä.

”Viime vuoden lopussa aloin rakentamaan soittamistani aivan alusta ja keskityin aiempaa enemmän myös terveyteen ja työetiikkaan. Ajattelin tehdä pesäeroa normaaleihin kuvioihini ja palata joskus tulevaisuudessa aivan uudella otteella. Ajattelin, että tämä tulisi häiritsemään Haten toimintaa, ja viimeinen asia mitä haluan, on että henkilökohtaiset ongelmani vaikeuttavat muiden kovaa työntekoa.”

”Näin ollen päätin päästää irti ja antaa hyvän ystäväni Danielin astua bändiin jatkamaan sen perintöä. Hän on uskomaton nuori rumpali, ja olen varma, että tulette hämmästymään siitä, mitä hän kykenee tuomaan bändin soundiin ja esiintymiseen.”

”Haluan kiittää Hatea kaikista näistä vuosista, jotka jaoimme – sekä hyvässä että huonossa. Tämä oli ehdottomasti tärkeä osa elämääni ja tulen olemaan aina kiitollinen tästä matkasta.”

Alla olevalla videolla Rutkowski soittaa läpi viimeisimmän levyn Sovereign Sanctityn:

Lisää luettavaa