Rage Against the Machine tekee paluun, Prophets of Rage laittaa puolestaan pillit pussiin

RATM palaa keikkalavoille.

04.11.2019

1990-luvun legendaarisimpiin ja suosituimpiin yhtyeisiin lukeutunut Rage Against the Machine palaa ensi vuonna keikkalavoille. Yhtye pudotti uutispommin viikonloppuna jakamalla sosiaalisen median kanavissaan kryptisen kuvan, joka sisälsi listan viidestä päivämäärästä ja kaupungista. Forbes-lehti sai yhtyeen lähipiiristä vahvistuksen, että kyseessä on joukko reunion-keikkoja ja että kyseiset some-kanavat ovat bändin virallisia tilejä. Rage Against the Machine, joka on viimeksi nähty yhdessä lavalla vuonna 2011, nähdään ensi vuoden maalis-huhtikuussa siis ainakin Teksasin El Pasossa, New Mexicon Las Crucesissa, Arizonan Phoenixissa sekä Coachella-festivaaleilla Kaliforniassa.

Vielä ei ole tiedossa, suunnitteleeko yhtye pidempää kiertuetta ja nähdäänkö bändiä myös Euroopassa. Ilmeisesti jotain pitkän tähtäimen suunnitelmia on tiedossa, sillä samaan aikaan, kun RATM ilmoitti paluukeikoistaan, kitaristi Tom Morellon, basisti Tim Commerfordin ja rumpali Brad Wilkin toisen yhtyeen Prophets of Ragen laulajat/räppärit Chuck D ja B-Real kommentoivat somessa Prophets of Ragen laittavan vuorostaan pillit pussiin.

”Haluan kiittää Prophets of Ragen faneja tuesta tänä aikana, jonka olemme rokanneet yhdessä. On ollut kunnia esiintyä näiden jätkien rinnalla kaikenikäisille. Lyhyt yhteinen aikamme on ollut ikimuistoinen. Chuckin ja Tomin vierellä rokkaaminen on ollut vähintäänkin uskomatonta. Hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti ja toivon, että teimme suuren vaikutuksen ja musiikkimme on ollut suuri inspiraationlähde niille, jotka ovat sitä tarvinneet”, Cypress Hillistäkin tuttu B-Real kommentoi Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/B4VS1ZABkKj/

Lisää luettavaa