Raitistunut Abbath on avoin Immortalin reunionille – ”Olin osa ongelmaa”

Abbath ja Demonaz eivät kuitenkaan ole puheväleissä.

08.06.2020

Olve ”Abbath” Eikemo toteaa tuoreessa Dagbladetin haastattelussa olevansa omasta puolestaan valmis palaamaan jälleen yhteen vanhojen Immortal-kollegoidensa Harald ”Demonaz” Nævdalin ja Reidar ”Horgh” Horghagenin kanssa. Abbath lähti Immortalista ovet paukkuen vuonna 2015.

”Muut jätkät sanoivat, että minulla oli huume- ja alkoholiongelma. Mutta en koskaan häirinnyt heitä niillä jutuilla, heille se oli vain tekosyy päästä minusta eroon”, Abbath sanoo.

Abbath hakeutui viime vuoden lopulla katkaisuhoitoon päihdeongelmiensa vuoksi. Raitistunut muusikko palasi hoidoista tammikuussa.

”Horgh lähetti minulle viestin, jossa hän onnitteli minua raitistumisesta. Harald ja minä emme ole puhuneet mitään, mutta minun puoleltani asiassa ei ole enää mitään pahaa verta tai katkeruutta. Ymmärsin, että olin osa ongelmaa ja nyt asiani ovat hyvin. Olenko avoin Immortalin reunionille? Totta kai. Mutta sen täytyy olla jotain erikoista. Toivon, että voisimme istua alas ja jutella ilman asianajajia niistä asioista ja ajoista, kun kaikki meni päin helvettiä.”

Haastattelun käänsi ja litteroi Blabbermouth.

Lisää luettavaa