Ranskan presidentti hävisi vedon ja sai death metal -bändin privaattikeikalle palatsiinsa – katso video

Emmanuel Macronin ilme: priceless.

Reuters uutisoi erikoisesta ja hauskasta tapauksesta, jonka johdosta ranskalainen ”parodiametalli”-yhtye Ultra Vomit päätyi yksityiskeikalle Élysée-palatsiin esiintymään itselleen Ranskan presidentille Emmanuel Macronille.

Reutersin mukaan tempauksen taustalla on Macronin ja kahden Youtube-koomikon, McFlyn ja Carliton välinen veto. Macron oli pyytänyt kaksikkoa, jonka Youtube-kanavaa seuraa yli 6,5 miljoonaa ihmistä, tekemään videon, jossa neuvottiin maskien käytöstä, turvaväleistä ja muista turvallisuustoimista korona-aikana. Sopimukseen kuului, että mikäli koomikkojen koronavideo keräisi yli 10 miljoonaa katselua, pääsisivät nämä kuvaamaan videota presidentin virka-asunnolle.

Niinhän siinä sitten kävi että 10 miljoonaa katselua tuli hujauksessa ja presidentti päästi koomikot tiluksilleen. Lopputuloksena oli 36 minuuttia kellottava video, joka huipentuu palatsin puutarhaan Ultra Vomitin keikalle. Macronin ilme on kyllä niin sanotusti ”priceless”, kun Ultra Vomit tykittelee humoristista kuolometalliaan/grindcoreaan kolmikolle. Videon pariin pääset tuosta yläpuolelta (pätkä alkaa suoraan keikkaosuudesta).

Ultra Vomit on vuonna 1999 perustettu yhtye, joka on julkaissut viisi demoa, kolme pitkäsoittoa (joista viimeisin Panzer Surprise! vuodelta 2017) sekä livealbumin. Yhtyeen repertuaariin kuuluvat muun muassa omat versiot ranskalaisista lastenlauluista kuten Une Souris Verte (joka soitetaan myös yllä olevalla videolla) ja Bouba the Little Bear sekä Manowar-parodia Reggae Warriors.