Raskaat arvet -sarjasta vertaistukea kiusaamista kokeneille – trailerilla mukana Children of Bodomista, Stam1nasta ja Lost Societysta tuttuja muusikkoja

Sarjalle haetaan parhaillaan tuotantotukea.

15.01.2024

Seinäjokinen Rock Camp ry ja joensuulaisen tuotantoyhtiö Peatland Film & TV toteuttavat yhteistyössä Raskaat arvet -dokumenttisarjan, jonka on tarkoitus toimia vertaistukena nuorille ja muille kiusaamista kokeneille. Sarjalle etsitään parasta aikaa tuotantotukea. Peatlandin tuottaja Markus Kisonen kertoo tähtäimessä oleva kuusi 20-minuuttista jaksoa, joiden pääareena tulisi olemaan suoratoistopalveluissa.

”Tätä projektia on lähdetty tekemään siksi, että aihe on niin tärkeä, ja tätä tehdään niin paljon kuin saamme kerättyä rahaa kasaan. Materiaalia aletaan kuvaamaan Rock Campin tämän vuoden ensimmäisellä leirillä helmikuussa ja jos sarjan editointivaihe olisi hyvällä mallilla syksyyn mennessä, sarja olisi valmis marras-joulukuussa”, Kisonen näkee.

Sarjaa varten kuvatulla trailerilla esiintyy nuoria, Rock Campin edustajia sekä omia kokemuksiaan jakavia tunnettuja muusikkoja. Mukana ovat Mathias Lillmåns (Finntroll), Alexander Kuoppala (ex-Children of Bodom), Samy Elbanna (Lost Society), Pekka Olkkonen (Stam1na), Kimmo Perämäki (Spiritus Mortis) sekä Daniel Freyberg (ex-Children of Bodom, ex-Bodom After Midnight, Crownshift). Katso traileri alta.

”Suurin osa nuorista kokee kiusaamista siksi, että he näyttävät metallimuusikoilta tai -diggareilta. Meidän konseptissa myös se mörköstereotypia rikkoutuu täysin. On ollut aivan mahtavaa huomata, millaiset tunteidenkäsittelytaidot esimerkiksi näillä Rock Campin toiminnassa mukana olevilla ärjymetallimuusikoilla on”, Kisonen sanoo.

Lisää luettavaa