Red Fang tulee taas miekka viuhuen – hauska video tulevalta levyltä julki

Stoner rock -yhtye on täällä taas.

06.04.2021

Stoner rock -jyrä Red Fang katkaisee viisi vuotta kestäneen julkaisutaukonsa viimein tulevana kesänä, kun yhtye julkaisee uuden Arrows-pitkäsoiton 4. kesäkuuta. Levyn on tuottanut bändin vanha yhteistyökumppani Chris Funk, joka oli tuottamassa myös yhtyeen Murder the Mountains– (2011) sekä Whales and Leeches (2013) -pitkäsoittoja.

”Saimme levyn valmiiksi jo joulukuussa 2019 ja sitten… tapahtui jotain, mistä ei kannata edes keskustella. Mutta levyn tekeminen oli todella vaivatonta ja rentoa. Tuntui todella siltä, että teimme mitä halusimme emmekä ajatelleet asioita liikaa. Siltä meistä tuntui myös aikoinaan kun teimme Murder the Mountainsia. Lopputulos ei kuulosta yhtään samalta kuin se levy, mutta tunnelma on hieman sama”, toteaa laulaja-basisti Aaron Beam.

Esimakua tulevasta saadaan nyt kappaleen nimikkobiisiin tehdyn musiikkivideon muodossa. Videon on työstänyt tuttuun tapaan Whitey McConnaughy, joka on ollut vastuussa monista bändin humoristisista videoista – eikä linja petä tälläkään kerralla.

”Hänen tapansa esittää meidät toimii. Hänen ensimmäinen videonsa meille, Prehistoric Dog, oli isossa roolissa kun bändi alkoi kasvattaa suosiotaan. Hänen kanssaan on mahtava tehdä töitä”, kommentoi kitaristi David Sullivan.

Lisää luettavaa