Revocation julkaisee uuden levyn syksyllä – kuuntele murskaava ensimmäinen singlenäyte

Netherheaven on yhtyeen kahdeksas pitkäsoitto.

07.07.2022

Amerikkalainen teknistä death metalia takova Revocation julkaisee neljän vuoden tauon jälkeen uuden albumin Netherheaven 9. syyskuuta.

Kyseessä on yhtyeen kahdeksas pitkäsoitto ja ensimmäinen ilman vuonna 2020 bändistä eronnutta kitaristi Dan Gargiuloa. Jens Bogrenin tuottamalla levyllä kuullaan vierailevina ääninä Cannibal Corpsen George ”Corpsegrinder” Fisheriä sekä edesmennyttä The Black Dahlia Murderin Trevor Strnadia.

Ensimmäisenä maistiaisena levyltä tarjoillaan kappale Diabolical Majesty, jonka musiikkivideon voit katsoa tuosta alempaa.

”On aina vaikeaa valita uuden levyn ensimmäinen single, mutta meistä tuntui, että Diabolical Majesty todella vangitsi Netherheavenin yleistunnelman. Siinä on jokaiselle jotakin, olin sitten se, joka aina ensimmäisenä laittaa circle pitin keikoilla pyörimään tai haluat vain moshailla itseksesi”, toteaa nokkamies Dave Davidson.

”Vuodatimme levyn eteen paljon verta, hikeä ja kyyneliä. Haluamme inspiroida muita. Se on hyvin brutaali levy ja pistimme sille vain parastamme.”

Lisää luettavaa