Rockyleisö joutuu ensi kesänä pirullisen valinnan eteen: Guns N’ Roses vai Tuska-festivaali?

Nyt on tarjolla hyviä ja huonoja uutisia. Aloitetaanpa hyvistä: Guns N’ Rosesin kauan haaveiltu reunion-kiertue saapuu kuin saapuukin ensi kesänä myös Suomeen asti. Axl Rosen, Slashin ja Duff McKaganin tähdittämä GNR esiintyy Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa 1. heinäkuuta. Hienoa!

Sitten ikävämmät uutiset: tuo 1. heinäkuuta sijoittuu samalle viikonlopulle kuin Tuska Open Air, joka siis järjestetään 30.6.–2.7. Helsingin Suvilahdessa. Tuska-lauantain esiintyjät ovat vielä hämärän peitossa, mutta kun tapahtumaan ovat toistaiseksi varmistuneet HIM, Mayhem, Suicidal Tendencies ja Brujeria, niin joku noista väkisinkin sijoittuu lauantaille. Kovien valintojen eteen siis joudutaan, ja onhan se vähän nihkeää lähteä railakkaan Tuska-perjantain jälkeen lauantaiksi Hämeenlinnaan ja rymytä sieltä vielä sunnuntaiksi Suvilahteen.

No, ehkä tämä on sellainen positiivinen ongelma, kun kiinnostavaa tarjontaa on enemmän kuin mihin pieni ihminen ehtii mukaan. Liput GNR-keikalle maksavat 89,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti alkaa perjantaina 9. joulukuuta klo 9 Ticketmasterissa.

Infernoa julkaiseva Pop Media on Live Nationin yhteistyökumppani.