Rotting Christ, Ensiferum, Mustasch, Stratovarius… – John Smith Rock Frozen julkisti ensimmäiset esiintyjät

Jyväskylän Paviljongilla juhlitaan raskaan ja elävän musiikin äärellä joulukuussa.

04.06.2021

John Smith Rock Festivalia ei päästä tänä kesänä juhlistamaan, joten järjestäjät ovat jo kääntäneet katseensa eteenpäin. Tarkalleen ottaen loppuvuoteen, kun Jyväskylän Paviljongilla juhlitaan John Smith Rock Frozen -sisäfestivaalia 3.-4. joulukuuta.

Tapahtuman ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset ovat kreikkalainen Rotting Christ, ruotsalainen Mustasch sekä kotimaiset Stratovarius, Ensiferum, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja One Desire. Lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin kesällä.

”Uskallamme luvata kävijöillemme kahden päivän ajaksi vain hyvää elämää niin musiikillisesti kuin tunnelmansa puolesta. Bändikattauksen osalta tarjolla tuttua hittikimaraa sekä harvinaisempia täkyjä musiikkikartaston useasta eri kolkasta. Laajan ja vakuuttavan musiikkitarjonnan lisäksi pyrimme siirtämään myös kesiltä tutuksi tulleen JSRF-hengen oheistoimintoineen ja palveluineen Laukaan Peurunkajärven rannoilta Paviljongin sisätiloihin. Jos, ja kun tuossa onnistumme, luvassa siis vain ja ainoastaan pelkkiä hyvyyksiä! Haiskahtaa pikkujouluilta?” järjestäjät kommentoivat.

Lisätietoa tapahtumasta ja lipuista löydät täältä.

Lisää luettavaa