John Smithin viivytystaistelu päättyy – festivaali siirtyy ensi vuoteen

"Emme lukuisten epäselvyyksien vuoksi päässeet järjestelyissä itseämme tyydyttävään ja asiakkaitamme kunnioittavaan ratkaisuun", organisaatiosta kommentoidaan.

27.05.2021

Laukaan John Smith Rock Festival on peruttu tämän kesän osalta, kerrotaan tapahtumaorganisaation lähettämässä tiedotteessa. Peruuntumisen syy lienee sanomattakin selvä.

”Kaikkemme teimme ja kaikki hypoteettiset vaihtoehdot punnitsimme, mutta epätietoisuus sekä vallitsevasta tilanteesta että sen kukistamiseen liittyvien ratkaisumallien toteutuksesta mahdollisine matkustusrajoituksineen ja monine muine kysymysmerkkeineen sekä järjestämiseen ratkaisevasti vaikuttavien, peräänkuuluttamiemme vastausten viime hetkeen tai kokonaan vaille jääminen pakottivat meidät tekemään sen ratkaisuista kipeimmän”, järjestäjät kommentoivat.

”Ratkaisun pohjalla kenties tärkeimpinä seikkoina kokemamme vastuullisuus asiakasturvallisuudesta sekä se, että emme lukuisten epäselvyyksien vuoksi päässeet järjestelyissä itseämme tyydyttävään ja asiakkaitamme kunnioittavaan ratkaisuun.”

Ensi vuoden festivaalia kuitenkin suunnitellaan ja kootaan jo täyttä vauhtia. John Smith Rock Festival järjestetään seuraavan kerran 21.-23.7.2022.

John Smithiin oli tälle kesälle buukattu esiintymään muun muassa Dark Tranquillity, Amorphis, Alcest, Infected Rain, Turmion Kätilöt, Epica, Katatonia sekä To/Die/For.

Lisää luettavaa