Saatana on kaikkialla ympärillämme – Doomin taustamusiikkiin piilotettu pentagrammi ja pedon luku

31.05.2016

Saatoimme juuri aiemmin tänään uutisoida rakasta kotimaatamme uhkaavasta saatananpalvonnan uudesta aallosta. Hetki sitten saimme vahvistuksen siitä, että kyseessä on itse asiassa kansainvälinen trendi.

Viimeisin Doom-tietokonepelin soundtrack sen todistaa. Sen ääniaaltoihin on nimittäin piilotettu kunnioitusta herättävän salakavalasti pari helvetillistä symbolia.

– Doomin Helvetti on kauhistuttava. Se on ikivanha ja uhkaava ja väkivaltainen. Se on painajainen, sanoo pelin säveltäjä Mike Gordon.

Gordon on päivittänyt alkuperäisen pelin metallisen soundtrackin armon vuoden 2016 soundeihin… ja vähän enemmän. Helvettiä ääniaaltojen muodossa ilmentävät Neuvostoliiton aikaiset vintage-syntikkasoundit sekä ”merkilliset ja piilotetut” kitaran efektipedaalit.

Nämä ääniaallot taas on suunniteltu muodostamaan saatanallisia symboleja, joita ei maallikko hevin löydäkään. Mutta kun soundtrackin biisi Cyberdemon ajetaan spektrogrammi-laitteen läpi, ääniaallot muodostavat pentagrammin ja toistuvan numerosarjan 666.

Gordon vihjaa kätköstään tuoreimmalla promovideollaan, joka löytyy tästä alta. Asialle vakavasti vihkiytynyt fani sitten testasi säveltäjän väitteet ja sai todeta, että tosiaan: Doomin soundtrack on Saatanan viestintuoja.

Kuva: TomButcher

Kuva: TomButcher

Uusin Doom on nyt saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

YouTube video

Lisää luettavaa