”Saatanallista musiikkia”, ”Mitä minä juuri katsoin?”, ”Kuunteleeko joku oikeasti tätä?” – Teinit tutustuvat ensimmäistä kertaa Marilyn Mansoniin

04.03.2017

Youtube on täynnä reaktiovideoita, jotka lienevät varmasti kaikille tuttuja. Milloin vanhukset reagoivat nykymusiikkiin, milloin teinit ja lapset reagoivat vanhoihin peleihin ja musiikkiin ja niin pois päin.

Fine Brothers Entertainment -kanavan tuoreimpiin kuuluvassa jaksossa teinit saavat tutustua shock rock -suuruus Marilyn Mansonin tuotantoon ja musiikkivideoihin miekkosen koko uran varrealta. Ja kuten arvata saattaa, kommentit ovat mielenkiintoisia ja hauskoja.

”Saatanallista musiikkia”, ”Miksi tässä on näin paljon verta?”, ”Polttoainetta painajaisille”, ”Kuunteleeko joku oikeasti tätä?”, ”Mitä minä juuri katsoin?”, ”Mielenkiintoinen tyyppi”… Ja sitä rataa. Vaikka suurimmalle osalle ensireaktio onkin ”mitä vittua?”-osastoa, löytyy porukasta myös niitä, jotka diggailevat.

”Vaikuttaa mukavalta konsertilta… jos olet kuollut!” kommentoi eräs teini Disposable Teens -musiikkivideosta.

Marilyn Manson nähdään Suomessa kesällä, kun shokkirokkari nousee lavalle Oulun Qstockissa heinäkuun lopussa. Sinne siis kaikki kuolleet sankoin joukoin nauttimaan!

Lisää luettavaa