Sacred Reich -nokkamies lataa täyslaidallisen kongressitaloon tunkeutuneiden ”typerien, rasististen persläpien” niskaan – ”He eivät yritä pelastaa Amerikkaa”

Phil Rind sanoo suorat sanat Donald Trumpin kannattajille.

Kuva: Stephanie Cabral

Sacred Reich tunnetaan yhtyeenä, joka ei arastele ottaa kantaa musiikissaan. Nyt yhtyeen nokkamies Phil Rind (kuvassa toisena oikealta) on ampunut bändin some-kanavien kautta täyslaidallisen loppiaisena Washington DC:ssä kongressitaloon tunkeutuneiden Donald Trumpin kannattajien niskaan. Samalla hän hämmästelee sitä, miten monelle hänen ja bändin poliittinen kanta tulee yllätyksenä.

”En voi uskoa, miten moni ei vieläkään tajua sitä. Aivan kuin te ette olisi koskaan kuunnelleet lyriikoitamme tai ymmärtäneet niitä. Tiedämme kyllä, että poliittinen systeemimme on läpimätä, siinä ei ole mitään uutta. Mutta nuo typerät, rasistiset perslävet jotka tunkeutuivat kongressitaloon tekivät sen tukeakseen typerää, rasistista, valehtelevaa presidenttiä, ei minkään muun syyn takia. He eivät yritä pelastaa Amerikkaa, he tuhoavat sen tosi-tv-juontajan vuoksi, joka jää historiankirjoihin maan surkeimpana presidenttinä. Jos kuulutte Trump-kulttiin, olkaa hyvä ja lakatkaa seuraamasta meitä. Meitä ei voisi kiinnostaa paskan vertaa”, Rind lataa.

”Jos ette näe eroa siinä, kun Black Lives Matter -liike vastustaa mustien kokemaa, vuosikymmeniä jatkunutta poliisiväkivaltaa tai kun aseistautuneet valkoiset kansalliskiihkoilijat yrittävät pysäyttää vaalit tukeakseen typerää, rasistista presidenttiä, niin tehkää hyvin ja lakatkaa seuraamasta, älkää tykätkö, älkää tukeko meitä. Ihan sama. Sillä ei ole väliä. Me vaalimme totuutta. Me tuemme BLM-liikettä, koska mustilla on oikeus elää aivan kuten valkoisilla. Me tuemme kaikkia, jotka vastustavat fasismia, nosti se päätään missä tahansa.”