Sadistik Forestin hiljaiselo julkaisurintamalla päättyy – uusi levytyssopimus solmittu, kolmas albumi tulossa

Yhtye kiertää loppuvuoden ympäri Suomea juhlakeikkojen merkeissä.

30.11.2017

Death metal -yhtye Sadistik Forest katkaisee hiljaiselon julkaisurintamalla. Yhtye on solminut levytyssopimuksen intialaisen Transcending Obscurity Recordsin kanssa ja julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa Morbid Majesties alkuvuodesta 2018. Bändin viimeisin pitkäsoitto Death, Doom, Radiation näki päivänvalon 2012.

”Levy on ollut työstössä jo jonkun aikaa ja nyt se paitsi päättää hiljaisuuden levyrintamalla, myös aloittaa uuden luvun urallamme”, yhtye kommentoi levy-yhtiön julkaisemalla tiedotteella.

”Tämä on levy, jollaisen olemme aina halunneet tehdä ja on hienoa, että saamme sen vihdoin kaikkien äärimetallin ystävien kuunneltavaksi. Kyseessä on nippu terävimpiä ja dynaamisimpa biisejä, mitä olemme koskaan tehneet. Brutaalimpaa, mutta samalla vähemmän geneeristä.”

Sadistik Forest juhlistaa levytyssopimusta sekä 10-vuotista taivaltaan tänään 30. marraskuuta Helsingin Bar Loosesta alkavalla kiertueella, joka jatkuu 9. joulukuuta saakka. Mukana kiertueella musisoivat tsekkiläinen death/grind-yhtye Diphteria sekä Ravage Machinery.

Lisää luettavaa