Sairaalaan kiidätetyn ex-Guns N’ Roses -rumpalin edustaja: Ei yrittänyt itsemurhaa

Steven Adlerin edustajan mukaan kyseessä oli pelkkä vahinko.

29.06.2019
Kuva: Uutisoimme eilen Guns N' Rosesin alkuperäisenä rumpalina tunnetuksi tulleen Steven Adlerin joutuneen pikaisesti sairaalaan tämän puukotettua itseään vatsaan. Adlerin edustaja on kommentoinut tapahtunutta TMZ-lehdelle ja vakuuttaa, että toisin kuin huhutaan, kyseessä ei ollut itsemurhayritys vaan pelkkä onnettomuus. Edustaja ei kuitenkaan avannut tapahtumien kulkua sen tarkemmin, mutta vakuutti rumpalin vammojen olevan "hyvin lieviä ja pintapuolisia" ja esimerkiksi miehen Adler's Appetite -yhtyeen konsertti 12. heinäkuuta Las Vegasissa toteutuu suunnitelmien mukaan. Adlerilla on tunnetusti ollut pitkä historia päihdeongelmien kanssa, mutta rumpalin edustajan mukaan Adler on ollut jo useita vuosia kuivilla.

Uutisoimme eilen Guns N’ Rosesin alkuperäisenä rumpalina tunnetuksi tulleen Steven Adlerin joutuneen pikaisesti sairaalaan tämän puukotettua itseään vatsaan.

Adlerin edustaja on kommentoinut tapahtunutta TMZ-lehdelle ja vakuuttaa, että toisin kuin huhutaan, kyseessä ei ollut itsemurhayritys vaan pelkkä onnettomuus. Edustaja ei kuitenkaan avannut tapahtumien kulkua sen tarkemmin, mutta vakuutti rumpalin vammojen olevan ”hyvin lieviä ja pintapuolisia” ja esimerkiksi miehen Adler’s Appetite -yhtyeen konsertti 12. heinäkuuta Las Vegasissa toteutuu suunnitelmien mukaan.

Adlerilla on tunnetusti ollut pitkä historia päihdeongelmien kanssa, mutta rumpalin edustajan mukaan Adler on ollut jo useita vuosia kuivilla.

Lisää luettavaa