Saksan death metal -ylpeys Morgothin tarinalle piste – ”Matka on ollut mielenkiintoinen ja haastava”

Tauko ei auttanut yhtyettä nousemaan enää takaisin jaloilleen.

21.12.2020

Saksalaisyhtye Morgoth jäi keväällä 2018 määrittelemättömän pituiselle tauolle. Nyt orkesteri on vahvistanut sosiaalisessa mediassa, ettei se aio enää jatkaa toimintaansa.

”Edellisestä päivityksestämme ja tauolle lähdöstämme on kulunut jo kaksi ja puoli vuotta. Aika todellakin rientää! Mutta pitkän pohdinnan tuloksena olemme päättäneet, että Morgothin tie on tullut päätepisteeseen. Reunionin jälkeinen matka on ollut mielenkiintoinen ja haastava, ja tulemme vaalimaan kaikkia uskomattomia kokemuksia ja muistoja noilta vuosilta. Kiitämme teitä kaikkia! Nauttikaa ja tukekaa musiikkia, joka pysyy ikuisesti kanssamme. Kaikkea hyvää toivottavasti hyvälle/paremmalle tulevalle vuodelle”, yhtye tiedottaa.

Death metal -yhtye perustettiin Meschedessä vuonna 1985 ja se lopetti toimintansa ensimmäisen kerran vuonna 1998. Bändi teki kuitenkin paluun vuonna 2010. Yhtye julkaisi uransa aikana neljä pitkäsoittoa, joista viimeiseksi jää vuoden 2015 Ungod.

Morgothin perustajajäsen Carsten Otterbach menehtyi loppuvuodesta 2018 MS-tautiin. Otterbach ei ollut mukana bändin reunionissa.

Lisää luettavaa