”Saman tien syvään päätyyn…” – Ajattara- ja Grave Pleasures -rumpali keskustelee avoimesti mielenterveydestä uudessa vlogissa

Rainer "Raikku" Tuomikanto avautuu vaikeista asioista Okei Olla Rikki -blogin ensimmäisessä videohaastattelussa.

08.02.2021

Okei Olla Rikki on uusi blogi/podcast/vlogi, jonka tarkoituksena on keskustella mielenterveydestä ja mielenterveysongelmista avoimesti ja osaltaan poistaa aiheeseen liittyvää häpeän ja leimautumisen stigmaa. Projektin primus motorina toimii Jonas Nyman, jolta löytyy varsin omakohtaisia kokemuksia masennuksesta ja mielenterveyshoidosta.

Projektin tiimoilta on nyt julkaistu ensimmäinen vlogi, jossa Nymanin vieraaksi istuu monessa liemessä keitetty rumpali Rainer ”Raikku” Tuomikanto. Tämä muun muassa Ajattaran, Grave Pleasuresin, Kalmiston, Dead Shape Figuren, Kiuas-yhtyeen sekä Shiningin riveistä tuttu muusikko keskustelee puolitoista tuntia kellottavassa videossa avoimesti muun muassa rankoista lapsuudenkokemuksistaan, parisuhdeväkivallasta, tunteista sekä avun hakemisesta ja saamisesta.

Tärkeää ja mielenkiintoista keskustelua pääsee seuraamaan tuosta yläpuolelta. Lisätietoja Okei Olla Rikki -projektista löytyy blogin nettisivuilta tai Facebookista. Projektia voi seurata erinäisissä some-alustoissa aihetunnisteella #OkeiOllaRikki.

Lisää luettavaa