Aivoinfarktista toipuva Savatagen Jon Oliva suunnittelee jo uutta albumia

Vuodesta 1983 toimineen yhdysvaltalaisen Savatagen laulajana ja kosketinsoittajana tunnettu Jon Oliva on kärsinyt viime vuosina erilaisista terveysongelmista. Viimeisin stoppi tuli huhtikuussa, kun aivoinfarkti kellisti 56-vuotiaan miehen sairaalahoitoon.

– Rakkaat ystävät, olen ollut poissa jonkin aikaa, joten ajattelin, että on hyvä päivittää vähän tietoja. Jotkut teistä saattavat tietää, että sain huhtikuussa aivoinfarktin. Se ei ollut pahin mahdollinen, mutta se jätti jälkensä liikkumiseeni. Fysioterapia ja kuntoutus auttavat, joten koen jälleen olevani valmis nauhoittamaan musiikkia, Oliva kertoo tiedotteessaan.

– On sanomattakin selvää, että näin vakava juttu oli todellinen herätys. En kadu elämäntapaani… olen elänyt rokkielämää koko aikuisikäni. Olen nauttinut kaikesta, mutta jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin on muutettava elintapojaan.

– Nyt olen täynnä energiaa, ja voin laittaa kaiken fokukseni uuteen Oliva-musiikkiin, joka tulee olemaan piakkoin ilmestyvä tupla-albumi. Olen kasannut kokoelman biiseistäni vuosien ajalta, ja uskon, että tekemästäni musiikista pitävät tulevat todella nauttimaan siitä.

Loppuun Oliva tahtoo kiittää fanejaan saamastaan tuesta, ja muistuttaa, että lisää uutisia on tulossa piakkoin.

YouTube video

Lisää luettavaa