Sebastian Bach on avoin Skid Row -reunionille – ”Asialle on tällä hetkellä vain yksi este…”

Bachin mukaan kyse ei ole hänen ja muiden bändiläisten väleistä.

25.04.2024

Toukokuun 10. päivä uuden sooloalbuminsa julkaiseva Sebastian Bach toimi Skid Row -yhtyeen laulajana vuosina 1987–1996 ja oli mukana bändin kolmella ensimmäisellä (ja myös menestyneimmillä) albumilla. Monet fanit haaveilevat Bachin paluusta – varsinkin nyt, kun bändi on jälleen ilman vakituista solistia Erik Grönwallin jouduttua jäämään terveyssyistä sivuun – mutta osapuolten välit ovat vuosien varrella olleet niin tulehtuneet, ettei reunionia ole yrityksistä huolimatta saatu aikaan.

Tuoreessa Screamer Magazinen haastattelussa Bach kuitenkin vakuuttaa, ettei tässä vaiheessa kyse ole enää keskinäisistä väleistä vaan puhtaasti bisnesasioista.

”Yleisesti puhutaan siitä, ettemme tule toimeen tai että muut jätkät eivät halua olla samassa huoneessa kanssani. Mutta sain hiljattain selville asioita bisnespuolelta, joilla ei ole mitään tekemistä vuoden 1996, minun tai meidän välien kanssa. Tämä on tällä hetkellä sataprosenttisesti bisnesjuttu”, Bach vakuuttaa.

”Asialle on tällä hetkellä vain yksi este ja se on bisnespuoli. En voi kertoa kaikkia yksityiskohtia, mutta ei tässä ole kyse siitä, ettemmekö tulisi toimeen vaan siitä, että meidän pitää selvittää asia bisnesnäkökulmasta. Ja toivon mukaan saamme asiat selvitettyä. Minä olen siihen valmis. Mutta kaikki puheet siitä, että he eivät pidä minusta ja minä olen liian hullu, eivät ole totta.”

Lisää luettavaa