Sekoilu Morbid Angelissä jatkuu: kuka puhuu totta?

Mikä mahtaa olla seuraava siirto Morbid Angelin draamassa? Aika näyttää.

Vuonna 1983 perustetun death metal -yhtyeen Morbid Angelin nykytilanne on lievästi sanottuna sekava. Bändin kitaristi Trey Azagthoth kertoi muutama päivä sitten, että porukassa laulaja-basistina vuosina 1997-2001 ja 2003-2004 toiminut Steve Tucker palaisi tontilleen, ja nykyinen keulakuva David Vincent saisi väistyä. Samalla myös rumpali Tim Yeung ilmoitti jättävänsä bändin.

David Vincent antoi pian lausunnon, jossa hän kertoi olevansa edelleen Morbid Angelin jäsen. Nyt puolestaan Steve Tucker kertoo omalla Facebook-sivullaan hieman näkemyksiään kuviosta:

”Mikä Davidia oikein vaivaa? Minulla ei ole aavistustakaan, enkä ole varmaan ainoa. Onko yhtyeen entinen rumpali Pete Sandoval palaamassa bändiin? Toivon todellakin, että niin voisi tapahtua! Onko sekä minulle että Davidille tilaa Morbid Angelissa? Hahahah, anteeksi vain, mutta minä soitan death metalia, joten vastaus on EI.”

Tuckerin mukaan myös bändin toinen kitaristi ”ilmoitetaan myöhemmin”. Yhtyeen kakkoskitaristina vuodesta 2008 saakka on toiminut Thor ”Destructhor” Myhren, joten ilmeisesti myös hänen paikkansa on vaakalaudalla. Ottaapa näistä nyt selvän.

Morbid Angelin edellinen levy Illud Divinum Insanus ilmestyi vuonna 2011.