Sharon Osbourne ei enää halua seksiä Ozzyn kanssa – ”Onko meidän pakko?”

Aikansa kutakin, sano.

13.01.2024

Englantilainen herrasmies nimeltä Ozzy Osbourne tunnetaan Black Sabbathin entisenä laulajana sekä menestyksekkäästä, vuosikymmenien mittaisesta soolourastaan. Mies muistetaan myös perheensä elämää valottavasta The Osbournes -tosi-tv-sarjasta, jossa esiintyi tietenkin myös Ozzyn vaimo Sharon Osbourne.

Rouva Osbourne on tullut vuosien saatossa kuuluisaksi siitä, että hänellä on mielipiteitä joita hän ei arkaile esittää. Hän rupattelee usein suunsa puhtaaksi myös perheensä elämästä, ja on kertonut avoimesti muun muassa miehensä Parkinsonin taudista sekä sen mukanaan tuomista hankaluuksista.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli neljänkymmenen vuoden ajan ja molemmat ovat seitsemänkymmenen ikävuoden paremmalla puolella. Ilmeisesti vuosista ja sairastelustaan huolimatta Ozzy ei ole liiaksi jäkälöitynyt, sillä Loudwiren mukaan tämä ehdottelee edelleen vaimolleen vällyjumppaa silloin tällöin.

Sharon kertoo, ettei koe enää tarvetta intiimille kanssakäymiselle ja vastaa miehensä lemmekkäisiin ehdotuksiin suorasukaiseen tapaansa:

– Onko meidän pakko? Todellako?

Samassa haastattelussa rouva Osbourne kertoi, ettei ole olemassa mitään mihin Ozzy ei olisi addiktoitunut.

– Hän on sellainen luonne.

Ozzy on ollut aikoinaan hoidossa seksiaddiktionsa takia petettyään vaimoaan muun muassa hiusstylistinsä kanssa. Lieneekö sitten haikuja tästä vaiko muutoin viriilin mielen tuotosta, mutta ilmeisesti sokeri sulaa vielä 75-vuotiaan pimeyden prinssinkin suussa.

Lisää luettavaa