Sharon Osbourne: – ”Sydämeni särkyy, kun näen Ozzyn olevan riippuvainen muista”

Niin myötä- kuin vastamäessä.

19.11.2023

Legendaarisen Black Sabbathin laulaja ja sooloartisti Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne avautui hiljattain Daily Mailin haastattelussa muun muassa parin avioliitosta. Pariskunta on ollut naimisissa 41 vuotta ja matkalle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin.

– Aviomieheni on ollut lähes viisi vuotta todella sairas. Suhteet muuttuvat kaiken aikaa, kun mekin muutumme. Tässä vaiheessa pidän hänestä huolta. En siksi, että minun täytyy vaan siksi, että haluan tehdä niin ja rakastan häntä.

– Hänelle on tehty seitsemän leikkausta viidessä vuodessa. Lääkärit eivät voi tehdä enää enempää. Nyt täytyy vain toipua. Hänelle on annettu valtavat määrät verenohennuslääkkeitä, joten meidän täytyy olla todella varovaisia, koska jos hän kaatuu uudestaan hän voi vuotaa kuiviin. Hän on kuin posliinia, joka täytyy kääriä pumpuliin.

– On sydäntäsärkevää nähdä mieheni tilassa, jossa hän ei pysty toimimaan itsenäisesti vaan tarvitsee muiden apua. Hän oli niin eloisa ja hänellä oli valtava elämänjano. Mutta sitä oppii sopeutumaan.

– Aion aina pysyä hänen rinnallaan. Jumaloin häntä ja olen saanut häneltä niin paljon. Hän antoi minulle parhaat asiat elämässäni, meidän lapsemme.

Ozzylla diagnosoitiin parkinsonin tauti vuonna 2019. Toivomme Ozzylle parasta mahdollista vointia ja pitkää ikää parin avioliitolle.

Lisää luettavaa