Sharon Osbourne puhui ensimmäistä kertaa julkisesti sairaskohtauksestaan – ”Se oli todella outoa…”

Pyörtymisen syy on edelleen mysteeri.

04.01.2023

Ozzy Osbournen vaimo ja manageri Sharon Osbourne kiidätettiin joulukuun puolivälissä sairaalaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä. 70-vuotias Sharon oli saanut mystisen sairaskohtauksen Kalifornian Santa Paulassa sijaitsevassa Glen Tavern Innissä, jossa Sharon oli tapahtumahetkellä kuvausryhmän kanssa. Sharon pääsi kuitenkin sairaalasta nopeasti kotiin ja selvisi tapahtumasta ilmeisesti säikähdyksellä.

Sharon Osbourne puhui tapahtuneesta ensimmäistä kertaa julkisesti viime tiistaina TalkTV:n The Talk -ohjelmassa, jonka vakiopanelisteihin Sharon kuuluu. Kovin valaisevasti Sharon ei tosin välikohtauksesta puhunut, koska asia on edelleen mysteeri hänelle itselleenkin.

”Kunpa voisinkin kertoa sinulle [mistä oli kyse], mutta en voi. Se oli todella outoa. Kuvasimme ja yhtäkkiä minulle kerrottiin, että [olin tajuttomana] 20 minuuttia. Sitten olin sairaalassa kaksi päivää ja teimme kaikki mahdolliset testit, mutta kukaan ei tiedä [miksi menetin tajuntani]”, Osbourne vastasi lyhyesti panelistikollegalleen tämän kysyttyä, mitä oikein tapahtui.

Sharon Osbourne sairastui vuonna 2002 paksusuolen syöpään, joka saatiin kuitenkin hoidettua kemoterapialla.

Lisää luettavaa