Sharon-vaimo: Ozzy Osbourne kärsii kovista kivuista – ”Hänen vammansa eivät ole se suurin haaste”

Sharon Osbourne antoi tilannepäivityksen miehensä terveydentilasta.

Ozzy Osbournen vaimo ja manageri Sharon Osbourne kertoi miehensä terveydentilasta hiljattain Loose Woman -keskusteluohjelmassa vieraillessaan. Sharon kertasi ohjelmassa koko vuoden keikkojen lykkäämiseen johtanutta tapahtumaketjua.

”Kaikki alkoi flunssasta, joka kehittyi keuhkoputkentulehdukseksi ja edelleen keuhkokuumeeksi. Hän joutui sairaalahoitoon, pääsi pois ja oli jo hyvää matkaa kohti terveiden kirjoja, kun hän nousi keskellä yötä käydäkseen vessassa ja takaisin tullessaan kompastui mattoon ja kaatui lasista tehdyn yöpöydän kulmaan”, Sharon kertoo.

”Hän oli joitain vuosia sitten moottoripyöräonnettomuudessa (Sharon viitannee vuoden 2003 mönkijäonnettomuuteen, toim.huom.), jonka vuoksi häneen laitettiin metallisia kiinnikkeitä. Tämä haaveri aiheutti sen, että nuo kiinnikkeet liikkuivat ja hajottivat luut, joihin ne oli kiinnitetty. Sitten hänelle tuli ongelmia niskansa kanssa ja joutui käymään kahdessa leikkauksessa. Nyt hän kuitenkin toipuu, luojan kiitos.”

Sharon sanoo Ozzyn käyvän päivittäin fysioterapeutin käsittelyssä ja muusikon kärsivän kovista kivuista. Mutta se ei kuitenkaan ole Ozzyn ja Sharonin suurin huolenaihe.

”Hän ei osaa olla kotona. Hän hakailee takaisin tien päälle, takaisin kiertueelle, takaisin bändinsä luo. Hänen vammansa eivät ole se suurin haaste, vaan hänen mielentilansa”, sanoo Sharon.

Sharonilta myös tiedustellaan, miten Ozzyn kipuja lääkitään ja pelkääkö hän, että rankasta päihdehistoriastaan tunnettu laulaja saattaisi retkahtaa kipulääkkeisiin. Sharon vakuuttaa, ettei sitä pelkoa ole.

”Hän ei käytä mitään sellaista. Viime leikkauksessa hänen oli pakko ottaa niitä, mutta hän lievittää kipujaan CBD:llä.”

CBD-öljy on kannabisuute, josta puuttuu psykoaktiiviset ominaisuudet. Sitä käytetään lääketieteessä muun muassa kivunlievitykseen ja epilepsian hoitoon ja sillä on ollut alustavissa tutkimuksissa lupaavia vaikutuksia myös syöpää, erityisesti rintasyöpää hoidettaessa.

Ozzy Osbourne konsertoi Helsingissä 20. helmikuuta 2020.