Shiningin basisti Alex Friberg pyytää anteeksi vanhaa natsitervehdyskuvaa – ”Olin kännissä ja halusin provosoida”

Kiusallinen kuva leviää netissä.

23.07.2023

Muun muassa Shiningissa sekä Naglfarin livekokoonpanossa soittava ruotsalaisbasisti Alex ”Impaler” Friberg on pyytänyt julkisesti anteeksi netissä leviävää vanhaa valokuvaa hänestä.

Friberg julkaisi Instagram-sivullaan päivityksen, jossa kertoo, että hänestä leviää ”inhottava kuva” pitkin erilaisia keskustelualustoja. Kuva on otettu noin kymmenen vuotta sitten, ja siinä Friberg tekee niin kutsutun natsitervehdyksen.

– Minulla ei ole tekosyitä, mutta tuntuu että minun täytyy sanoa tästä jotakin. Minulla ei ole muistikuvaa tapahtuneesta, mutta se on otettu 10-12 vuotta sitten kiertueella Chilessä. Olin kännissä, nuorempi, epäkypsä ja halusin provosoida kaiken aikaa.

– Olen katunut nuoremman itseni tekoja useasti. Tämä on tietenkin asia, joka tuntuu minusta todella pahalta ja typerältä eikä se ole mitään minkä takana seisoisin.

– Olen muuttunut mies. Haluan pyytää anteeksi kaikilta seuraajiltani ja bändikavereiltani. En voi muuttaa mennyttä, mutta voin vaikuttaa tulevaisuuteen ja olla paras mahdollinen versio itsestäni.

Fribergin Instagram-päivitys alla.

Lisää luettavaa