Slipknot livestriimaa marraskuisen Knotfest-keikkansa – hintaan sisältyy valittuja paloja myös muilta festarin esiintyjiltä

Knotfest järjestetään 5. marraskuuta Los Angelesissa.

25.10.2021

Slipknotin isännöimä Knotfest-tapahtuma järjestetään Los Angelesissa 5. marraskuuta ja festareita pääsee seuraamaan livestriimin välityksellä myös kotisohvalta käsin.

Lipun hintaan sisältyy Slipknotin keikka kokonaisuudessaan sekä valittuja paloja muilta festivaalin esiintyjiltä eli Killswitch Engagelta, Fever 333:lta, Code Orangelta sekä Vendediltä, jonka kokoonpanossa vaikuttavat Slipknotin Corey Taylorin sekä Shawn ”Clown” Crahanin pojat Griffin Taylor ja Simon Crahan. Mukana on myös Cherry Bombs -tanssiryhmän esitys.

Knotfest-livestriimi alkaa perjantaina 5.11. kello 18 paikallista aikaa eli meillä Suomessa lauantaina 6.11. aamuyöllä kello 4. Striimi jää kuitenkin tallenteeksi katseltavaksi 72 tunnin ajan, eli kukonlaulun aikaan ei ole pakko sentään nousta keikkaa katsomaan. Striimi on katsottavissa Veeps-sivustolla, jossa myös 15 dollarin arvoiset liput ovat myynnissä.

Suomeen Slipknotin on tarkoitus saapua kesällä 2022, jolloin Knotfest järjestetään ensimmäistä kertaa näilä nurkilla. Festivaalin isäntäkaupunkina toimii Turku ja Slipknotin lisäksi lavalle nousevat muun muassa Arch Enemy, Nightwish ja Bring Me the Horizon.

Lisää luettavaa