Slipknotilla on uusi rumpali – onko tuoreessa kuvassa paljastava vihje?

Spekulaatiot porisevat villinä.

10.03.2024

Slipknot kenkäisi viime marraskuussa rumpalinsa Jay Weinbergin yhtyeestä, ja siitä saakka fanien keskuudessa on levinnyt kaikenlaisia tornihuhuja hänen mahdollisesta seuraajastaan.

Suosituin teoria tuntui olevan, että uudeksi pannuttajaksi on astumassa Jeramie Kling (mm. The Absence, Inhuman Condition, ex- Venom Inc.), kunnes laulaja Corey Taylor torppasi nämä huhut X-tilillään. Muutoin muusikot itse ovat olleet vaitonaisia tilanteesta.

Nyt bändi jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan katkenneesta rumpukapulasta, ja kuvatekstinä oli vain yksi sana: rehearsal, eli suomeksi harjoitukset. Tästä voinee päätellä, että uusi rumpali on löytynyt.

Päivitys polkaisi tietenkin saman tien huhumyllyn käyntiin, ja tällä hetkellä voittajahevosen paikkaa pitää entinen Sepultura-rumpali Eloy Casagrande. Tämä on päätelty siitä, että kuvassa näkyvä kapula on merkiltään Promark, ja Casagrande tunnetaan sen kannattajana. Teoriaa tukee myös se, että hän erosi yllättäen Sepulturasta juuri jäähyväismaailmankiertueen kynnyksellä soittaakseen toisessa projektissa.

Elämme jännittäviä aikoja. Kukaties tilanteeseen saadaan lisävalaistusta piankin.

Päivitys alla.

Lisää luettavaa