Slipknot-rumpali kommentoi potkujaan – kollegat kannustavat ja antavat tukensa

Jay Weinbergin IG-julkaisua kommentoivat muun muassa Mike Portnoy, Matt Sorum ja Jayn isä Max.

13.11.2023

Slipknot julkaisi 5. marraskuuta tiedotteen, että yhtyeen rumpali Jay Weinberg on erotettu bändistä. Hieman myöhemmin julkaisu kuitenkin poistettiin kaikista orkesterin some-kanavista sekä yhtyeen verkkosivuilta.

Näyttää siltä, että rumpali on todellakin saanut kenkää naamioyhtyeestä, sillä Weinberg julkaisi lauantaina 11.11. Instagramissa kuvan, jonka saatteessa tämä kommentoi hänelle itselleenkin täytenä yllätyksenä tullutta erottamista.

”Sydämeni murtui, kun aivan puskista sain 5. marraskuuta aamulla puhelun, jossa minulle kerrottiin uutisesta, jonka useimmat teistäkin kuulivat hyvin pian sen jälkeen”, Weinberg toteaa.

”En tiedä miten ja milloin, mutta odotan innolla, että pääsen taas luomaan kovaäänistä, intohimoista ja täydellä sydämellä tehtyä musiikkia, josta voimme yhdessä nauttia. Sitä odotellessa haluan teidän tietävän, että on ollut erittäin suuri ilo viettää kanssanne viimeiset 10 vuotta ja jakaa kanssanne rakkaus tätä musiikkia kohtaan. Tämä ei ole loppu ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Monet Weinbergin rumpalikollegat ovat myös kommentoineet Slipknot-rumpalin yllättäen saamia potkuja ja osoittaneet Weinbergille tukensa kommentoimalla tämän Instagram-julkaisuun.

”33 vuoden ajan olemme äitisi kanssa olleet sataprosenttisen ylpeitä. Tämä hetki ei ole poikkeus. Olet valioluokkaa”, kommentoi Jay Weinbergin isä Max Weinberg, joka soittaa rumpuja Bruce Springsteenin The E Street Bandissa.

”Tämä on vain yhden luvun loppu. Sinulla on vielä monia lukuja kirjoitettavana. Olen aina tukenasi”, kirjoitti hiljattain paluun Dream Theateriin tehnyt Mike Portnoy.

”Kunnioitan ja ihailen sinua todella paljon. Tulet vielä tekemään elämäsi parasta musiikkia. Olet vielä nuori. Sinulla on koko tulevaisuus vielä edessä ja odotan innolla, mitä seuraavaksi tuot pöytään!” Green Dayn Tré Cool kirjoittaa.

”Olen ollut samassa tilanteessa ja tiedän, miten rankkaa se on. Mutta olet todella kova rumpali ja niin nuori vielä. Olen varma, että Jumala sulkee yhden oven avatakseen monia muita”, Aquiles Priester (W.A.S.P., Vinnie Moore, Tony MacAlpine) tsemppaa.

”Matkasi on vasta alussa. Yksi ovi sulkeutuu ja toinen aukeaa. Elämä on ylä- ja alamäkiä ja olet kiivennyt vuoren huipulle. Se tekee meistä nöyriä ja itsekin kisällirumpalina tiedän, että paljon asioita on vielä tulossa. Tulevaisuus valoisa sinulle ja meille kaikille”, kannustaa vuorostaan Matt Sorum (ex-Guns N’ Roses, ex-Velvet Revolver).

Lisää luettavaa