Static-X saapuu Suomeen juhlistamaan menestysalbumiaan

Liput myynnissä 21.9. alkaen.

Industrial metal -yhtye Static-X saapuu ensi vuoden syksyllä Suomeen juhlistamaan viime vuonna 20 vuotta täyttänyttä Wisconsin Death Trip -menestysalbumiaan. Yhtye nousee lavalle Helsingin Tapahtumakeskus Telakassa 12.9.2021. Liput tulevat Lippupisteessä myyntiin maanantaina 21. syyskuuta kello 10.

Keikalla paitsi juhlitaan menestyslevyä, myös kunnioitetaan vuonna 2014 menehtyneen nokkamies Wayne Staticin muistoa. Yhtye on viime vuosina keikkaillut Amerikassa nimettömänä pysyneen laulaja-kitaristi Xer0n kanssa, mutta Suomeen naamiomies ei ole tulossa.

”Tiedämme, että porukoita kiinnostaa tietää, kuka on bändimme laulajana keikoilla. Pohdimme asiaa pitkään ja päädyimme lopulta siihen, että Waynea ei voi korvata kukaan ulkopuolinen. Hoidamme laulun siis itse, eli Tony (Campos, basisti) ja kitaristimme Koichi (Fukuda) sekä minä”, toteaa yhtyeen rumpali Ken Jay.

Static-X julkaisi viimeisimmän albuminsa, Project Regeneration Vol. 1, heinäkuussa. Kyseessä oli yhtyeen ensimmäinen studioalbumi yhteentoista vuoteen. Albumilla kuullaan myös Wayne Staticia, joka ehti äänittää osuuksiaan ennen kuolemaansa.