Steelfestin kattaus valmis – lisäysten lisäksi myös peruutuksia

Vader ja Miserere Luminis eivät tulekaan Hyvinkäälle.

29.02.2024

Hyvinkäällä 16.-18.5. järjestettävä Steelfest on julkistanut lopullisen ohjelmistonsa sekä päiväkohtaisen esiintyjäjaon. Kattaukseen on lisätty kuusi uutta nimeä ja samalla tiedotetaan myös muutamista valitettavista peruuntumisista.

Viimeiset lisäykset ohjelmistoon ovat kanadalainen Délétère, Hellbutcher ja Unleashed Ruotsista, norjalainen Mysticum, meksikolainen Ereshkigal sekä kotimainen Licht Des Urteils.

Vader on perunut tulonsa ”henkilökohtaisista syistä”. Myös Miserere Luminis on perunut tulonsa järjestäjien mukaan johtuen ”useista syistä”. Ukrainalainen Nokturnal Mortum on myös toistaiseksi perunut tulonsa matkustamiseen liittyvien rajoitteiden ja haasteiden vuoksi, mutta mikäli logistiset ongelmat saadaan selvitettyä tapahtumaan mennessä, yhtye nostetaan takaisin ohjelmistoon.

Muita Steelfestiin jo aiemmin varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa Dødheimsgard, Gorgoroth, Mispyrming, Ved Buens Ende, Blasphemy, Inquisition, Barathrum, kolmeen eri otteeseen esiintyvä Horna, Cadaveric Incubator, Corpsessed ja Deathchain. Päiväkohtaisen ohjelmiston löydät alta tai täältä.

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Yhden ja kahden päivän lippuja on myynnissä hyvin rajoitettu erä. Lisäinfoa lipuista löydät täältä.

Lisää luettavaa