Steven Adlerilta kyseltiin paluusta Guns N’ Rosesiin – asetti yhden ehdon

Guns N’ Roses teki kauan odotetun paluun keikkalavoille viime vuonna. Not In This Lifetime -kiertue iskettiin käyntiin ja Axl Rose, Slash ja Duff McKagan soittivat samalla lavalla ensimmäistä kertaa 23 vuoteen.

Yllätyksiä koettiin, kun bändin kulta-aikojen rumpali Steven Adler nähtiin myös lavalla jokusen kerran jammailemassa kappaleita My Michelle ja Out Ta Get Me.

Adler ei kuitenkaan ole ollut pysyvä jäsen Gunnareiden comeback-kiertueella. Häneltä on vastikään kyselty fanien toimesta, että nähdäänkö mies mahdollisesti setin takana tulevaisuudessa Guns N’ Rosesin riveissä. Ehdoksi tämän toteutumiselle Adler laittaa, että lavalla pitäisi nähdä Appetite For Destruction -ajan kokoonpano.

”Jos siinä olisi mukana me alkuperäiset viisi jäsentä Izzy, Axl, Slash, Duff ja minä, niin kyllä, mutta muussa tapauksessa siinä ei ole samaa taikaa, eikä se ole reilua faneja kohtaan. Minä ja Izzy haluaisimme oikeasti olla mukana siinä”, Adler kertoi vastaillessaan fanien kysymyksiin Redditissä äitinsä, Deanna Adlerin kanssa.

Sinällään jutut menevät hieman ristiin. Nimittäin Izzy Stradlinin mukana olosta liikkui huhua, mutta mies itse torppasi ajatuksen kiertueelle osallistumisesta ja kieltäytyi viime vuonna hänelle tarjotusta ”viisinumeroisesta summasta per keikka”.