Stryper- ja L.A. Guns -muusikoiden perinteisestä heavy ja doom metalista ammentava yhteisprojekti julkaisi ensimmäisen singlensä

Esikoispitkäsoitto ilmestyy loppukeväästä.

25.02.2021

Sunbomb on laulaja-kitaristi Michael Sweetin (Stryper) ja kitaristi Tracii Gunsin (L.A. Guns) yhteisprojekti, joka ammentaa musiikkiinsa vaikutteita perinteisestä heavy sekä doom metalista. Bändin yhteydessä onkin mainittu esimerkiksi sellaisia nimiä kuin Black Sabbath ja Judas Priest. Tracii Gunsin mukaan joukossa on myös jonkun verran black metal -vaikutteita, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Ensimmäisenä singlenä levyltä on julkaistu sitä perinnehevin laitaa edustava rivakka No Tomorrows -kappale, jonka lyriikkavideon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Vaikea uskoa, että tapasin Traciin ensimmäisen kerran vasta pari vuotta sitten. Meillä synkkasi heti ja tietenkin jaamme rakkauden metallimusiikkiin. Tracii soitti minulle kappaleitaan ja pidin niiden fiiliksestä. Lopulta hän pyysi minut laulamaan tälle levyllä”, kommentoi Sweet.

”Pidän siitä, että se on paitsi jotain ihan erilaista minulle mutta myös Traciille. Olen varma, että fanit tulevat pitämään levystä ja vaikka siinä onkin kaikuja joistain kaikkien aikojen suurimmista hevibändeistä, siinä on myös freesi kulmansa. En malta odottaa, että kaikki pääsevät kuulemaan levyn!”

Yhtyeen esikoispitkäsoitto Evil and Divine ilmestyy 14. toukokuuta Frontiers-levymerkin kautta.

Lisää luettavaa