Stryper- ja L.A. Guns -muusikot perustivat black metal -vaikutteisen yhtyeen – esikoislevy tulossa

"Rakastan black metalia enemmän kuin monia muita asioita", Tracii Guns hehkuttaa.

06.05.2020

Glam metal -yhtye L.A. Gunsista parhaiten tunnettu kitaristi Tracii Guns sekä kristillisen metallin pioneeriyhtye Stryperin laulaja-kitaristi Michael Sweet ovat lyöneet hynttyyt yhteen Sunbomb-projektin merkeissä. Yhteistyöstä mainittiin osapuolten some-kanavissa ensimmäisen kerran jo viime vuonna, mutta nyt Tracii Guns on paljastanut lisätietoja projektista tuoreessa Trunk Nationin haastattelussa, josta uutisoi muun muassa Blabbermouth. Tämä muun muassa paljasti, että yhtye on ottanut vahvasti vaikutteita hieman yllättävästä suunnasta.

”Rakastan black metalia. Rakastan black metalia enemmän kuin monia muita asioita. Siinä on mielestäni tiettyjä randyrhoadsmaisia elementtejä, joita moni ei yleensä tiedosta, mutta minä olen aina kuullut ne. Jokin siinä soittotavassa, sointujen muodostamisessa ja musiikin painossa kiehtoo”, Tracii Guns kertoo ja sanoo yhtyeen debyytin ilmestyvän pian Frontiers-levy-yhtiön kautta.

”Sunbombin levy on tavallaan kuin [L.A. Gunsin vuonna 2019 ilmestynyt] The Devil You Know -albumi kertaa kolme. Se on sen levyn raskaampaa osastoa. Ja Michael Sweet on todella fantastinen metallilaulaja.”

Kun Trunk Nationin juontaja Eddie Trunk toteaa, ettei Michael Sweet kuulosta kovin todennäköiseltä black metal -fanilta, Tracii Guns vakuuttaa asian olevan juuri päin vastoin. Heillä ei myöskään ole mitään ongelmia tehdä yhteistyötä.

”Bändissä on kaksi eri laitaa edustavaa tyyppiä, mutta minä pystyn erottelemaan uskon ja musiikin. Ja Michael ja minä olemme keskustelleet asiasta. Olen avomielinen tyyppi ja kunnioitan toisten mielipiteitä.”

Lisää luettavaa