Swallow the Sun -ääni vierailee Hanging Gardenissa

07.09.2016

Hanging Garden jatkaa ep-formaatin parissa viimevuotisen Blackout Whiteoutin jälkeen. Hereafter-ep ilmestyy 7. lokakuuta ja ensimmäinen lyriikkavideo on jo nähnyt päivänvalon.

Penumbra-videon toteutin yhteistyössä Ninon (Hynninen, koskettimet) kanssa. Työnjako oli mielenkiintoinen; Nino toimitti minulle kasan kuvaamaansa materiaalia luonnosta, hyönteisistä ja vanhoista rakennuksista, josta aloin sitten leikkauspöydällä työstämään ideaa”, Toni Toivonen kommentoi.

”Prosessi oli sikäli mielenkiintoinen, että puuttuva puolikas videomateriaalista syntyi tajunnanvirtana omassa olohuoneessamme kännykkäkameralla kuvaten sitä mukaa, kun idea alkoi hahmottua. Ideointi-, kuvaus-, ja näyttelyapuna toimi Riikka Hatakka, joka myös laulaa ep:llä useammalla kappaleella. Tajunnanvirtametodi toi videoon sopivan surrealistisen ja ahdistavan tunnelman.”

Myös muista ep:n kappaleista on tulossa videot, mutta aloitetaanpa nautiskelu Penumbralla, jolla vierailevana äänenä kuullaan Swallow the Sunin Mikko Kotamäkeä.

Lisää luettavaa