Tamperelaisryhmä pisteessä, jolta ei ole paluuta – Masterstroke julkaisee jäähyväis-ep:n

Kuva: Petri Järvinen

Tamperelainen Masterstroke pistää pillit pussiin ja julkaisee joutsenlaulunaan Edge of No Return -ep:n 27. helmikuuta.

– Lopettaminen oli täysin yhteinen päätös eikä siihen liity minkäänlaista draamaa. Kun ryhdyimme äänittämään uusia biisejä, alkoivat sessioiden välit pian venähtää kuukausien mittaisiksi eikä voitu kuin yhdessä todeta, että nyt taitaa ryhmältämme puuttua tarvittava kipinä koko hommaan, rumpali Janne Juutinen kertoo lopettamispäätöksestä yhtyeen julkaisemalla tiedotteella.

Pienjulkaisun kuudesta kappaleesta neljä on kokonaan uusia, alun perin kaavaillulle viidennelle täyspitkälle sävellettyjä. Lisäksi kokonaisuus täydentyy kahdella aiemmin julkaisemattomalla bonusbiiseillä, joita on äänitetty eri sessioissa yhtyeen viisitoista vuotta kestäneen elinkaaren aikana.

–  Onhan tämä kieltämättä haikeaa, kun koko bändi on ollut kuin toinen perhe. Voin varmasti puhua kaikkien puolesta sanoessani olevamme tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että vaikka suhteellisen tuntemattomaksi bändiksi jäätiinkin, niin silti kaikkea on tullut yhdessä nähtyä ja koettua. Eikä meistä kukaan ole soittokamoja kuitenkaan myymässä!